Thursday, May 19, 2011

k.a.k.o.n

tanpa kita sedar....sudah lebih setahun kita berpisah.....
masing-masing pon ada tanggungjawab....
cuma terkilan sedikit kerana cara perpisahan kita pada 16 dis 2009..
nak kata kita rapat,,bolehla...
nak kata kita gaduh,,x perasan la pulak an...
maybe aku terlepas pandang kot...
tapi x kisah la an.....janji kita tetap kawan....
nama k.a.k.o.n khas di buat oleh najihah time exam :)
kami bukan geng.....tapi disebabkan orang lain punya mulut....
last2 kita di katakan geng..tapi x kisah la semua tu.....
aku suka kawan ngan korang...
even ada yang kata aku da berubah jadi 'jahat' sebab korang....
tapi x kisah la pe orang kate...
korang pown best friend aku jugak :)
friends forever ~


6 comments:

  1. xaci...mke yg len sume nmpk 'suci' jewk...hehe..pape pOwn,KAKON ttp diaty..miss u guys..:)

    ReplyDelete
  2. muke ko yg ok sume saiz kecik...
    jadi aku amik la mne2 kn..hahahah

    ReplyDelete
  3. hahaha..tau xpe...aku suke nme tu..unik :)

    ReplyDelete