Monday, April 25, 2011

setaun sudah berlalu.....

bermula pada 23 mei.....
hari pertama menjejak kaki di USIM....
first impression:
+boring gile....
+huru-hara
+kelam kabut
+tak teratur
sume nye pon -ve....
malam tu,,akak jaksa msuk blik...
suh isi borang harapan kot..
mnde nth ak mepek kat borang tu..ak pon xtau..
hahaha...janji tulis...

hari first klas ngan ustazah mina....ingat lagi...
time tu hari jumaat....aku, poozab ngan ruby da miss klas....
plajar cemerlang la katekn...kne la try rse kong klas...hahaha
nk di jadikan cerita.....
tersebut la sejarah bila mana aku di iktiraf sbg penolong ktua klas yang berwibawa (kononnye)
hari tu hari isnin,,,,time madam june....aku duduk depan....
bekaliber x aku time tu??hehe
tetbe time abih klas madam june mntk 1 no dr dak laki n pompuan....
dak laki da bagi no...tapi dak pompuan,,
semua senyap je...kontrol ayu...
hahaha...madam june ckp,,dak laki a bley kuar...dak pompuan x leh ag...
sbb x kasi dy no lagi....
time tu ak tgk,,sume owg pon still no respon...
las2 ak pon angkat la tgn dgn pnuh bekaliber kate aku nk jadi volunteer...
lpas je aku bagi no kat madam june tu...
sume owg pon nk kate aku ni assistant class rap..sjak ble nth..

hari demi hari yang dilalui di USIM
telah mengajar aku erti kesabaran (bajet gle..hahaha)
pape pon thanx ye kepada tsu III
korang memang bes...
x kre la sem I ke sem II...
sesapa je yang pernah msuk grup III...
trimas la ye sbb byk tolong aku...
ak pon x la bgus atau layak nk jd penolong ktua klas an...
tapi x tau la npe korang still pilih aku..x phm aku...huhu

group III sem II

tsu III sem II

hope to see all of you next sem..hehe

3 comments:

  1. umboi cm bez jew

    ReplyDelete
  2. kalau hope to see we all next sem , jangan lah pegi maktab ;p

    ReplyDelete
  3. salam: mmg bes pon la.. :)

    aishah: tgk la cmne an..nty ak tny examiner ak pass x interview tu..hahahah

    ReplyDelete