Monday, April 11, 2011

intabihu!! intabihu!!

pengumuman secara rsmi,,,
facebook ku telah di deactivate....
pada pukul 9.40 malam bersamaan 10/4/2011..
hehe..
penutup ini hanya lah bersifat sementara 
KERANA..
mana boleh tahan kalau berbulan-bulan tak main game kat fb tu..hahaha
memang takde keje tul..
pape pon...tolong la jangan rindu aku...hahaha
(sempat lagi nak pasan)
dalam 2 minggu lagi insyALLAH la kn...
ak activekn balik..tu pon kalau umur ku masih panjang..
(ayat bajet je ni..hehe)

demi periksa final yang sekali je sepanjang 1 semester kn...
aku berkorban gak la masa untuk fb...
sekarang ni masa untuk bukak buku pelajaran ye..
bukan MUKABUKU aka facebook..hahahah

see u later.. :)

8 comments:

  1. hai auni...slm kunjung bls...jommm

    ReplyDelete
  2. kalau auni masuk dalam blogging..insyaAllah..men game tuh akan hilang..saya pun cam awk gak..heheh..time dulu2

    ReplyDelete
  3. Salam Cik Auni...ni cik kymchi nak follow belog cik Auni nie...kat mane ek nak follow...???

    ReplyDelete
  4. deactivate fb adalah sesuatu yang urban. anda mmg cool ^^

    ReplyDelete
  5. good idea for student like you..
    dont be too addicted with game oke..
    dulu akak pun mcm tu(skrg pun yer jgk act.)..btw..good luck for the exm..
    dh follow adik..:)

    ReplyDelete
  6. dtg melawat sambil2 nk follow...tp x jumpa pnunjuk jln.... hehehe...

    ReplyDelete
  7. delete aja akaun tu..mcm miss. hehe, gurau jerk

    ReplyDelete