Saturday, June 4, 2011

tik..tik...tik...

aiye....geram tol...
asal time aku je....mesti la time tu dy x de....
asal aku bkk je,, mule la dye nak malu2 ngan aku....
memang x patot btol.....
disebabkan tu jgk la.....
tahap kesabaran aku makin meningkat....huhu
mane la x gram an...
hari tu,, time aku blek dari ipoh, ingat nak mandi lame2....
skali aku bkk shower, mula2 ok la akan.....
da lame2 tu mkin lame, mkin sket....
nasib bek la time tu aku owg first msuk tandas....
tapi tu cite ari tu..nak dijadikan citer,,
ari ni aku terlambat sket msuk tandas....
endingnye time aku mandi tadi air pon tinggal x sampai sebesar jari aku...
nak tadah pon x guna....nak tunggu lame...
mmg sabo jela~


kesimpulannye:
hargailah air walaupon setitik....huhu

3 comments:

  1. hehe..kt sni pn slalu xde.. dri tgkat 3 angkut air

    ReplyDelete
  2. hahaha kesian ayak tu kau nak marah

    ReplyDelete